3M CONVERTER

You are here:

Voor tape op maat gemaakt of zelfklevende specifieke stansdelen werkt Eurobands nauw samen met 3M. Als gekende tape producent heeft 3M duizenden referenties en producten in haar gamma. De combinatie van deze innovatieve en performante 3M tapes met de uitgebreide kennis van Eurobands als expert in converting zorgt ervoor dat de ontwerpen van de klant optimaal worden uitgevoerd.

Deze voorgesneden 3M tapes worden verwerkt naar de specifieke eisen van de klant en kunnen toegepast worden in diverse marktsegmenten voor uiteenlopende doeleinden. Het ultieme doel is het converteren van het basismateriaal naar de meest gebruiksvriendelijke vorm voor unieke toepassingen.

Eurobands stelt alles in het werk om materiaalkosten en productietijden tot een minimum te herleiden.

Voordelen van samenwerken met 3M en Eurobands:

  • Jarenlange kennis en ervaring:
    Eurobands werkt geruim lange tijd samen met 3M waardoor het zeer uitgebreide en diverse 3M gamma amper geheimen kent. Enkelzijdige en dubbelzijdige tapes, VHB tapes, lamineer tapes, hittebestendige tapes, … Eurobands stuurt u gemakkelijk richting de juiste 3M tape voor uw converting behoeften.
  • (Kosten)efficiënte productiemethodes:
    Dagelijks gaan verschillende stansprojecten van start en worden we steeds uitgedaagd om de efficiëntste productiemethodes te gebruiken voor een snelle en correcte oplevering van uiteenlopende stansaanvragen. Daarnaast heeft Eurobands toegang tot meest competitieve prijzen bij 3M waardoor we projecten zeer scherp in prijs kunnen aanbieden.
  • Sterke uitwisseling van informatie:
    Door de langdurige samenwerking tussen Eurobands en 3M staan we in directe lijn met productspecialisten waardoor de beste koppen zich buigen over de grootste converting uitdagingen.

SPECIALIST 3M CONVERTER & DIECUTS
KWALITEIT EN OPLOSSINGEN OP MAAT